Elérhető
Amennyiben hétfő 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás december 06, szerda.
Az étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin. Antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának megakadályozásában, illetve javítja a tészták sütési tulajdonságait is. Segítségével könnyebb, nyújthatóbb állagú, sütés után kevésbé morzsolódó tésztát készíthetünk.
Az aszkorbinsav nem más, mint a C-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, amelynek számos fontos funkciója van a szervezetünkben:
A C-vitamint nyers zöldségekkel (paprika, paradicsom, burgonya, kelvirág, stb.), gyümölcsökkel (citrus félék, bogyós gyümölcsök, stb.), valamint étrend-kiegészítők segítségével vihetjük be a szervezetünkbe.
Ügyeljünk,a kiegyensúlyozott,változatos étrendre!