Elfogyott
Omega-3 zsírsav (DHA és EPA) – ugyanaz, ami található a hidegvízi halakban, mint lazac, makréla, hering és szardínia.
A szervezet nem képes előállítani, ebből adódóan szükség van az omega-3 rendszeres bevitelére. Az omega-3 előnyei közé tartoznak a kockázat csökkentése és a kezelések eredményességének fokozása, mind az érrendszeri betegségek, mind az ízületi gyulladások tekintetében.
További előnyök: jobb agyi és központi idegrendszeri fejlődés, tökéletesebb kognitív funkciók, valamint egészségesebb bőr.
A krill tartalmaz egy egyedi és erőteljes antioxidánst, az asztaxantint is.
A krillek algával táplálkoznak, melyek ezt az élénk piros pigmentet termelik, amely az egyik legerősebb ismert antioxidáns. Ez a piros antioxidáns adja a rákféléknek, mint a homár vagy a garnélarák, a vörös és rózsaszín színüket. Ez az antioxidáns nemcsak védi a rákolajat a betakarítás, feldolgozás és a kivonat nyerése során a lipidoxidációtól, de minket is véd a szervezetben felszabaduló szabadgyökök okozta sejtkárosodástól.
Amennyiben allergiás a tengeri készítményekre, vagy bármilyen más összetevőre, ne fogyassza.
Felhasználási javaslat:
2x1 kapszula bevétele javasolt étkezés előtt fél órával.