Hamarosan
A Ga-Lexír szirup elősegíti a bélrendszer és az emésztőrendszer megfelelő működését. A régóta ismert népi gyógymódok szerint a keserűanyagok serkentik az emésztést, és a Ga-Lexír szirup ezt a hagyományos tudást használja fel.
Az articsóka gondosan válogatott leveleiből készült sziruphoz további keserű növények és fruktóz adalékok kerültek, hogy egy kellemes, kesernyés ízvilágot érjen el. Az articsóka, mint fő összetevő, különösen ismert a XVI. századtól kezdve, különösen a leveleiben található keserű anyagok miatt.
Az articsóka fő hatóanyaga a cynarin, amely májvédő hatással bír, továbbá fokozza a máj méregtelenítő funkcióit. A keserűanyagok serkentik a zsíremésztéshez szükséges epetermelést, elhárítják az epekiválasztás zavarait, és jótékonyan hatnak étkezés utáni teltségérzés valamint puffadás esetén.
Étkezés előtt fogyasztva, a szirup étvágyjavítóként is alkalmazható.
Ideális adagolása napi 3-szor 1-2 mérőpohárnyi (10 ml) gyógykeserű, amit étkezés közben vagy után érdemes fogyasztani.
Ez az alkohol- és tartósítószermentes termék természetesen támogatja az emésztőrendszer általános egészségét és jólétét.