ÚJ Pure Alchemy kolloid magnézium magne joy 70ppm 480 ml
Pure Alchemy kolloid magnézium magne joy 70ppm 480 ml
Tartalom: 480 ml
EAN:  6426556777076
 • 3879 Ft
27% ÁFÁ-val , [8081 Ft/l]
Készletinformáció:

Elérhető

Amennyiben hétfő 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás december 06, szerda.
Leírás

A Magne Joy kolloid szuszpenzió tiszta magnéziumból, amelyet maximális tisztaságú strukturált vízzel (vezetőképesség kevesebb, mint 0,1 mikromiemens / cm) és elektrolitikusan tisztított magnéziummal készítenek, 99,9% -ig (0,999).A Magne Joy 100% -ban természetes ásványi anyag -kiegészítő magnézium részecskék és ionok keveréke.Eredetíleg (reaktivitása miatt) a biohasznosulás rendkívül magas, a magnézium nagyon könnyen bejut a biológiai molekulákkal kombinálva (ha szükséges). Valójában, amikor eléri a gyomrot, az elemi magnézium magnézium -kloriddá alakul, amely anyag nagyon könnyen asszimilálódik.A Magne Joy íze semleges, gyakorlatilag hiányzik, még a nagyon érzékeny emberek számára is.A magnézium esetében a részecskék aktív felülete nem lényeges (szinte azonnal átalakul és asszimilálódik), hanem a tisztasága vízben. Ily módon a magnézium jellemmel látja el a strukturált vizet. Az endorfinok harmonikus aktiválása egy ilyen tiszta cselekvés egyik hatása, fokozatosan észrevehető, mivel a fajlagos energia asszimilálódik (többé -kevésbé tudatos).Végül, de nem utolsósorban a víz polimodális struktúrája (fizikai és energetikai) megsokszorozza a kolloid magnézium -választék hatékonyságát 5 és 10 közötti fakorral (egy olyan kolloidhoz képest, amelyre struktúrát nem alkalmaznak).

A fizikai strukturálást örvény típusú mozgásokkal, az energetikai pedig elektromágneses mezők segítségével érik el biológiailag aktív, előnyös frekvenciákon.Biztonság és tárolás.

A termék nem lép kölcsönhatásba semmilyen ismert gyógyszerrel. A tárolás lehetőleg távol legyen a napsugaraktól, az ezüst fényérzékeny. A termék azonban nem érzékeny a normál elektromágneses sugárzásra (mobiltelefonok, audiorendszerek, TV -k, számítógépek), a felhasznált víz nagyon különleges szerkezete miatt.

Nem okoz függőséget. Csak tiszta magnéziumot és ultra tiszta vizet tartalmaz.

Felbontás után nincs szükség hűtésre.

Amennyire csak lehetséges, a terméket nem szabad közvetlenül az üvegből fogyasztani, mivel lehetséges a nyál szennyeződése, ami mikrobiológiai szempontból veszélyeztetheti a terméket.


Allergiák

A kolloid magnézium a legtöbb ember számára nem allergén. Ezenkívül nem tudunk élni ezen ásvány nélkül. A szokásos módon azonban a termék egy lehetséges allergiájának fennállását a bőr kis (érzékeny területén) lehet tesztelni.Herxheimer

A kolloid magnézium esetében rendkívül valószínűtlen, hogy ilyen reakció bekövetkezzen.Adagolás

A fenntartó adag körülbelül 1 evőkanál, naponta 1-3 alkalommal. E termék esetében az adag nem annyira fontos a napi magnéziumszükséglet biztosításához, mint az általános állapot változásának fokozatos tudatosságának biztosítása. Emiatt a kolloid magnézium esetében a gyermekek adagjai nem feltétlenül alacsonyabbak.

A terméket azonban kifejezetten felnőtteknek ajánljuk, a tudatossági folyamatok szükségességének jobb megértése miatt, természetesen egy ilyen termék alkalmazása esetén.

Ennek azonban nagyon nagy hatása lesz, és egyszerű nyelv alatti karbantartással, tehát a gyermekek esetében is.Szín

A Magne Joy gyakorlatilag színtelen termék. Néha lerakódásokat mutathat, amelyek nagyon jól asszimilálódnak, ha a terméket használat előtt (csak kissé) megrázzák.


Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti orvosának vagy szakképzett egészségügyi személyzetének tanácsát vagy receptjét.


vitaminszallitas.hu előnyei

 • Ingyenes kiszállítás 15000 Ft-tól
 • Biztonságos online fizetés
 • Kényelmes házhozszállítás
 • Barion
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • AMEX
 • Utánvét
 • Előre utalásA vitaminok és étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.