ÚJ Pure Alchemy cink kolloid young zinc 25ppm 480 ml
Pure Alchemy cink kolloid young zinc 25ppm 480 ml
Tartalom: 480 ml
EAN:  6426556777083
 • 3969 Ft
27% ÁFÁ-val , [8269 Ft/l]

Készletinformáció:

Elérhető

Amennyiben kedd 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás május 30, csütörtök.
Leírás

A Young Cink a cink ultra tiszta kolloid szuszpenziója, amelyet maximális tisztaságú strukturált vízzel (vezetőképesség kisebb, mint 0,1 microsiemens / cm) és elektrolitikusan tisztított cinkkel készítenek, 99,9998% -ig (0,999998).

A Young Cink 100% természetes ásványi anyag -kiegészítő cink részecskék és ionok keverékének formájában.

Eredeíileg (reaktivitása miatt) a biológiai hozzáférhetőség rendkívül magas, a cink nagyon könnyen lép a biológiai molekulákkal kapcsolatba (amikor szükséges). A Young Cink íze semleges, gyakorlatilag hiányzik, még nagyon érzékeny emberek számára is. A cink esetében nem a részecskék aktív felülete a lényeges (szinte azonnal átalakul és asszimilálódik), hanem tisztasága a vízben. Ez az oka annak is, hogy a felhasznált cink rendkívüli tisztaságú (99,9998%), különben fennáll az ólom szennyeződés veszélye. Végül, de nem utolsósorban, a víz polimodális struktúrája (fizikai és energetikai) megsokszorozza ennek a kolloid cink választéknak a hatékonyságát 5 és 10 közötti faktorral (összehasonlítva azzal a kolloiddal, amelyre struktúrát nem alkalmaznak).

A fizikai strukturálást örvény típusú mozgásokkal, az energetikai pedig elektromágneses mezők segítségével érik el biológiailag aktív, előnyös frekvenciákon. Biztonság és tárolás.A termék nem lép kölcsönhatásba egyetlen ismert gyógyszerrel sem. A tárolása napfénytől védett helyen történjen, az ezüst fényérzékeny. A termék azonban nem érzékeny a normál elektromágneses sugárzásra (mobiltelefonok, audiorendszerek, tévék, számítógépek), a felhasznált víz sajátos szerkezete miatt.Argyriát nem okoz. Csak tiszta ezüstöt és ultratiszta vizet tartalmaz.

Megnyitás után nincs szükség hűtésre.A terméket azonban nem közvetlenül az üvegből fogyasztják, a nyállal való esetleges szennyeződés miatt, amely a termék színét sárgára, többé-kevésbé intenzívre változtatja. Allergiák:A kolloid cink a legtöbb ember számára nem allergén. Ezenkívül, nem tudunk élni ezen ásvány nélkül. A szokásos módon azonban tesztelheti a termék esetleges allergiáját, a bőr kis területén (érzékeny területen). Herxheimer

A kolloid cink esetében rendkívül valószínűtlen, hogy az ilyen reakció az antibakteriális hatás ellenére is bekövetkezzen a termék alacsony koncentrációja miatt.

Adagolás:

A fenntartó adag körülbelül 1 evőkanál, naponta 1-3 alkalommal. Bár az adag nem biztosítja a napi cink igény, lehetőséget kínál arra, hogy fokozatosan tudatosítsuk az általános állapot változását (a tónusos hatás értelmében). A cink esetében azonban a gyermekek adagjai szükségszerűen alacsonyabbak: 1 teáskanál, naponta 1-3 alkalommal.

A terméket azonban kifejezetten felnőtteknek ajánljuk, a tudatossági folyamatok szükségességének jobb megértése miatt, természetesen egy ilyen termék alkalmazása esetén.

Ennek ellenére nagyon nagy hatása lesz még az egyszerű nyelv alatti karbantartásra is, tehát a gyerekekre is.

Szin:

A Young Cink gyakorlatilag színtelen termék. Néha lerakódásokat mutathat, amelyek nagyon jól asszimilálódnak, ha a terméket (csak kissé) felrázzák használat előtt.

Hatása:

- antioxidáns- segít megőrizni a bőr egészséges állapotát

- támogatja a porc harmonikus regenerálódását

-javítja a sejtek anyagcseréjét

- a reproduktív rendszer tonikja

- immunmodulátor

Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti orvosának vagy szakképzett egészségügyi személyzetének tanácsát vagy receptjét.

vitaminszallitas.hu előnyei

 • Ingyenes kiszállítás 15000 Ft-tól
 • Biztonságos online fizetés
 • Kényelmes házhozszállítás
 • Barion
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • AMEX
 • Utánvét
 • Előre utalásA vitaminok és étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.