ÚJ Pure Alchemy argint coloidal silvermed 50ppm 480 ml
Pure Alchemy argint coloidal silvermed 50ppm 480 ml
Tartalom: 480 ml
EAN:  6426556777021
 • 6439 Ft
27% ÁFÁ-val , [13415 Ft/l]

Készletinformáció:

ElfogyottLeírás

SilverMed olyan ezüstkolloid oldat, amely magas tisztaságú strukturált vízből (vezetőképesség kevesebb, mint 0,1 microsiemens/cm) és elektrolitikusan tisztított ezüstből 99,99% -ig (0,9999) készül.

Mint minden hasonló ezüst (gyakorlatilag színtelen), a SilverMed iontartalma 30-40% (gyártásonként kissé változó).

480ml
SilverMed olyan ezüstkolloid oldat, amely magas tisztaságú strukturált vízből (vezetőképesség kevesebb, mint 0,1 microsiemens/cm) és elektrolitikusan tisztított ezüstből 99,99% -ig (0,9999) készül.SilverMed 100% -ban természetes ásványi anyag-kiegészítő ezüst részecskék és ionok keverékének formájában.

Szerkezetéből adódóan a biohasznosulás rendkívül magas, a részecskék átlagos mérete kisebb, mint 2 nm.A SilverMed íze semleges, gyakorlatilag elmarad a fémes íz, még a nagyon érzékeny emberek is, csak enyhén érezhetnek fémes ízt.Hasznos tulajdonságok erőteljes kombinációja!SilverMed a kis részecskeméretet a helyes tényleges koncentrációval ötvözi, így maximális, teljes aktív hatással rendelkező kolloid keletkezik.

Végül, de nem utolsósorban a víz polimodális strukturálása (fizikai és energetikai) megsokszorozza ennek az ezüstkolloid szortimentnek a hatékonyságát 5 és 10 közötti faktorrall (összehasonlítva egy olyan ezüstkolloiddal, amelyen strukturálást nem alkalmaznak).

A fizikai strukturálást örvény típusú mozgásokkal érik el, az energetikai pedig elektromágneses mezők valósítják meg biológiailag aktív, előnyös frekvenciákon.Biztonság és tárolás.

A termék nem lép kölcsönhatásba egyetlen ismert gyógyszerrel sem.

A tárolása napfénytől védett helyen történjen, az ezüst fényérzékeny. A termék azonban nem érzékeny a normál elektromágneses sugárzásra (mobiltelefonok, audiorendszerek, tévék, számítógépek), a felhasznált víz sajátos szerkezete miatt.

Argyriát nem okoz. Csak tiszta ezüstöt és ultratiszta vizet tartalmaz.

Megnyitás után nincs szükség hűtésre.

A terméket azonban nem közvetlenül az üvegből fogyasztják, a nyállal való esetleges szennyeződés miatt, amely a termék színét sárgára, többé-kevésbé intenzívre változtatja.Allergiák

A ezüst kolloid a legtöbb ember számára nem allergén. Rendkívül ritkán, általában kevesebb mint 1/10000 embernél lehet allergiás reakció néhány fémre, például nikkelre vagy ezüstre. Ebben az esetben az ezüstkolloidot először nagyon kis, nagyon híg mennyiségben kell tesztelni, majd fokozatosan növelni, és közben megfigyelni a test reakcióját.Herxheimer

Általában a termék egyszerű alkalmazása a bőrön allergiás reakciót okozhat, ha van ilyen.

Ha egy ilyen alkalmazásra nincs reakció, de az ezüst mégis gyulladáscsökkentő hatásokat vált ki, akkor Herxheimer-reakciója lehet, olyan fertőzés miatt, amelyről Önnek nincs tudomása. Figyelje meg ebben az esetben a reakció súlyosságát és annak alakulását. Normális esetben, ha ez a helyzet, a negatív hatás fokozatosan elmúlik. Fordítson fokozott figyelmet a fogyasztásra, főleg ilyen esetben, bármennyire is ritka az előfordulási valószínűsége.

A Herxheimer-reakció következményei: fejfájás, gyulladás, általános rossz közérzet, rekedtség, hányinger, általános testfájdalmak vagy csak az ízületekben.Adagolás

A fenntartó adag 1-3 teáskanál, naponta 1-3 alkalommal. Ezek kis mennyiségek, amelyek immunmoduláló, regeneráló, homeosztatikus hatással bírnak. A napi adag vízzel hígítható, és egész nap fogyasztható. A lenyelés előtt időnként (akár hígított formában) történő szájban tartás felerősítheti a hatásokat, különösen az energetikai-információs természetűeket.

Súlyos fertőzés esetén azonban egy felnőtt akár 500ml SilverMed 50 ezüstkolloidot is fogyaszthat naponta, rövid ideig (1-2 hónapig), veszély nélkül.

Gyermekek esetében az adagokat (fenntartó és roham kezelésként) a testtömeg aránnyal megfelelően csökkentik.


Szín

A SilverMed kolloid ezüst gyakorlatilag színtelen termék, amelynek néha sárga vagy szürke árnyalatai lehetnek. Bizonyos körülmények között színe sárgára vagy barnára változhat. Bár a jelenség ritkán fordul elő, csak a makro klaszterben való asszociációt jelenti, a környezeti körülmények nehezen számszerűsíthetősége miatt. A makro klaszterek szétesnek, mihelyt eljutnak a vékonybélbe (amely egy bázis pH-jú közeg).


Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti orvosának vagy szakképzett egészségügyi személyzetének tanácsát vagy receptjét.

vitaminszallitas.hu előnyei

 • Ingyenes kiszállítás 15000 Ft-tól
 • Biztonságos online fizetés
 • Kényelmes házhozszállítás
 • Barion
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • AMEX
 • Utánvét
 • Előre utalásA vitaminok és étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.