Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás március 19, szerda.
Málna ízű, kollagént, cinket, C-vitamint és hialuronsavat tartalmazó por édesítőszerekkel.
A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.
A cink és a szelén hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.
Kollagén (marhából), Maltodextrin, Étkezési sav (citromsav), Csomósodást gátló anyagok (Szilícium-dioxid, Kalcium-foszfátok), Acai bogyó (Euterpe oleracea) kivonat, Hialuronsav, Aroma, Édesítőszerek (Aceszulfám-K, Szukralóz), L-aszkorbinsav, Csipkebogyó (Rosa canina) por, Cékla kivonat, Cink-citrát, Étkezési só, Színezék (Ponszó 4R*), Nátrium-szelenit.
*Ponszó 4R – A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Egy adag: 1 mérőkanál (15 g)
A csomagolás 15 napi adagot tartalmaz.
100 g termékben:
*Energia: 1462 kJ/344 kcal – Egy adagban: 219 kJ/52 kcal (3%)
Zsír: 0 g – Egy adagban: 0 g (0%)
Szénhidrát: 19 g – Egy adagban: 2,9 g (1%)
- Cukrok: 1,4 g – Egy adagban: 0,21 g (0%)
Fehérje: 67 g – Egy adagban: 10 g (20%)
Só: 0,14 g – Egy adagban: 0,02 g (3%)
**RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára. (8400 kJ/2000 kcal).
Egy adag: 1 mérőkanál (15 g)
A csomagolás 15 napi adagot tartalmaz.
100 g termékben:
*C-vitamin: 600 mg – Egy adagban: 90 mg (112% NRV***)
Cink: 73 mg – Egy adagban: 11 mg (110% NRV***)
Szelén: 733 µg – Egy adagban: 110 µg (200% NRV***)
Nátrium: 54 mg – Egy adagban: 8,1 mg
Kollagén: 67000 mg – Egy adagban: 10000 mg
Acai bogyó kivonat: 1000 mg – Egy adagban: 150 mg
Hialuronsav: 833 mg – Egy adagban: 125 mg
Csipkebogyó gyümölcspor: 333 mg – Egy adagban: 50 mg
Cékla kivonat: 300 mg – Egy adagban: 45 mg
***NRV: Napi beviteli referenciaérték %-a egy átlagos felnőtt számára.
Keverjen el egy adag (15 g) kollagén port 250 ml hideg vízzel és fogyassza a nap folyamán.
A termék kisgyermek elől elzárva tárolandó! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja 6 hónapnál tovább a terméket.