Elfogyott
A kapormag és a króm együttesen hozzájárulhat a cukorbetegség kezeléséhez, a vércukorszint szabályozásához, az erőnlét növeléséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.
A kapormag és a króm együttesen hozzájárulhat a cukorbetegség kezeléséhez, a vércukorszint szabályozásához, az erőnlét növeléséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.A króm aktív szerepet játszhat a szervezet szénhidrát anyagcseréjében, a cukorháztartás szabályozásában. Megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása számos olyan betegség megelőzésében és kezelésében segíthet, amelyet az inzulinrezisztencia okoz vagy súlyosbít.
A kapormag olyan gyógy- és fűszernövény, amelyet főleg cukorbetegség kezelésére használnak. A másik ilyen anyag a króm, egy nyomelem, ami a vércukorszint szabályzás mellett, még a fizikai teljesítményt is fokozza.
Ennek a két tápanyagnak a kombinációjával született meg ez a kivonat, ami az egyik legjobb kiegészítő cukorbetegeknek és metabolikus szindrómában szenvedőknek!
A kapormag gombaölő, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatóanyagai az emésztőrendszerre, és az immunrendszerre is hatást gyakorolnak, és még a görcsös fájdalmak enyhítésében is kiveszik részüket, hiszen görcsoldó hatással vannak a simaizomra. A kapormag elősegíti az emésztést, gyakorlatilag az emésztésben részt vevő összes szervre hatást gyakorol, és cukorbetegeknek vagy metabolikus szindrómában szenvedőknek a fogyasztása, egyenesen kötelező!
Felhasználási javaslat:
Naponta 1, vagy 2×1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.