Elérhető
Amennyiben hétfő 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás december 06, szerda.
Segíti az öregedési folyamatok lassítását, a bőr rugalmasságának megőrzését, a haj egészségét, a csontok megerősítését, a porcok építését és az ízületek hajlékonyságát. A marhakollagén alapanyag kizárólag legelőn tartott, füvet legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik!
A kollagén egy természetes fehérje, biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, a bőrön szembetűnő öregedési folyamatok mellett az egész test egészségi állapotára kihatással van.
A test természetes úton hozza létre a számára szükséges kollagént, de ez termelés az évek során fokozatosan csökken. A lassulási folyamat már 20 éves kor után elkezdődik, és szinte teljesen leáll 50-60 éves korra. A nők szervezete alapból kevesebb kollagént termel, mint a férfiaké, a bőr megereszkedése, a haj és a körmök szerkezetének megváltozása különösen esztétikai szempontból érinti érzékenyen őket. Ám a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett a kollagén ugyanolyan fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat.
A természetes kollagéncsökkenést gyorsítják:
Adagolás:
Napi 10g (1 púpozott evőkanál) fogyasztása javasolt napi 1 vagy 2 alkalommal. Íze nincsen, de enyhe szaga miatt érdemes narancslébe, kakaóba vagy pl. tejszínes-vaníliás italba keveri, melyek remekül elfedik azt.