Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás április 23, szerda.
A fokhagyma jótékonyan hat a keringési rendszerre, és támogatja az immunrendszer egészséges működését. A cink és a szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és a mangánnal együtt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
szárított fekete fokhagyma örlemény, természetes huminsav, cink-szulfát, mangán-szulfát, nátrium-szelenit, zselatin (kapszula anyaga), csomósodástgátló anyag: vízmentes kolloid silícium-dioxid.
dai 2×1 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal bevéve.
A kapszula fő alkotó eleme a fekete fokhagyma, ami egy igazi különlegesség, amelynek az alapja a friss fehér fokhagyma. A fokhagyma felveszi feketés árnyalatát, miközben a friss fokhagymára jellemző ízvilág határozottsága megszűnik. A fizikai és kémiai tulajdonságok egyaránt változnak, így növekedésnek indul a benne található antioxidáns és egyes vegyületek mennyisége.
Ez azt jelenti, hogy sok értékes hatóanyag mértéke a több szorosára emelkedik a fokhagymában, így kifejezetten pozitív hatással lehet az immunrendszer működésére, a szív- és érrendszer egészségére, és a normális koleszterinszint fenntartására.
A kapszula magas arányban tartalmaz huminsavat, amely a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamataiban keletkezik. A huminok családjába tartozó huminsavak és fulvosavak legalább 70-féle ásványi anyagot tartalmaznak biológiailag hasznosítható formában.
szelén (Se), cink (Zn) és mangán (Mn) ionok, melyek a humusz- és fulvosavak kötésében jelentkeznek. Ezek az ionok könnyen jutnak be a szervezetbe.
A cink fontos szerepet játszik a nyálkahártya-hám épségének fenntartásában, különösen a felső légúti csillós hámsejtek esetében. A Zn pótlására vírusfertőzéses időszakokban van szükség a helyi immunválasz erősítése érdekében.
A szelén a szervezet védelmi válaszait segíti az oxidációs hatású szabad gyökök szintjének szabályozásával, fontos a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének megőrzésében.
A mangán a sejtvédelem megerősítésében szerepet játszó nyomelem, a vörös húsokban található, és fontos szerepe van a vérképzésben és az immunrendszer sejtjeinek újratermelésében.