Elérhetõ
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás március 19, szerda.
A sárgabarackmagban található egy fontos vegyület, az amigdalin, melyet gyakran B-17 vitaminként emlegetnek. A B17-vitamin molekula összetett: két rész cukrot, egy rész benzaldehidet, és egy rész ciánt tartalmaz, melyek szorosan összekapcsolódnak. Bár a cián mérgező, ebben a természetes formában nem aktív, így biztonságos az élő szövetekre. Az egyetlen vegyület, amely képes aktiválni a ciánt a B17 molekulában, a bétaglükozidáz enzim. Amikor a B17-vitamin víz jelenlétében találkozik ezzel az enzimmel, a cián mellett a benzaldehid is felszabadul, ami szintén mérgező. Ez az enzim elsősorban a rákos szövetekben található jelentős mennyiségben, ahol szintje tízszeresen meghaladja a normális sejtekben mérhető mennyiséget.
Ennek következtében a B17-vitamin a rákos sejtek területén bomlik le, mérgező anyagait így kizárólag ezek közelében szabadítja fel, és nem befolyásolja az egészséges szöveteket.
a kapszula zselatinból készül, valamint sárgabarackmag kivonatot tartalmaz.