Elérhető
Amennyiben kedd 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás október 10, csütörtök.
A kollagén a bőr fő szerkezeti eleme, szervezetünk szárazanyagtartalmának 70 – 80%-át teszik ki. Ez biztosítja a bőr rugalmasságát, hidratáltságát.
A kollagén rostok felelősek a bőrszövet karbantartásáért. Ahogy öregszünk, a kollagén termelődés csökken a szervezetünkben. Ennek eredménye a keményebb bőr, a ráncok kialakulása és a száraz bőr, ami kevésbé köti meg a vizet.
A kollagán segíti az izomzatot, ezáltal segít a korral járó mozgásszervi nehézségek csökkentésében.
A porcok 70-95%-át kollagén rostok alkotják, amelyek felelősek szerkezetükért, erősségükért. A kollagén peptidek felhalmozódnak a porcban, így ez a folyamat megakadályozza a porcok elhasználódását. Fogyasztása lényegesen csökkenti az ízületi fájdalmat és növeli az ízületi funkciókat, valamint annak rugalmasságát.
Sportolás közben gyakran végzünk ismétlődő, nagy intenzitású mozdulatokat. A túl sok terhelés a porcok, ínak, ízültek sérüléséhez, kopásához vezethetnek. A kötőszövetben található szerkezeti fehérjék kulcsfontosságúak az ízületi, izomzati egészség fenntartásában. Az egyedülálló aminosav összetételének köszönhetően, a kollagén peptidek bizonyítottan segítik megakadályozni a csontszerkezet megváltozását, valamint csökkentik a fájdalmat.
Összetevők: Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos eper aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: azorubin*
Aminosavak 100g fehérjében:
Adagolási javaslat:
11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.
Fogyasztási javaslat:
Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5g-ot) fogyasztani.