Pharmax Immun focus multivitamin filmtabletta 30 db
Márka: Pharmax

Pharmax Immun focus multivitamin filmtabletta 30 db

Multivitamin tabletta

Tartalom: 30 db
 • Immunerősítő hatású
 • 13 féle vitamint és 11 féle ásványi anyagot tartalmaz
 • Segít a betegségek megelőzésében
EAN:  5999885407323
 • 2819 Ft
27% ÁFÁ-val , [94 Ft/db]
Készletinformáció:

ElfogyottLeírás

Az IMMUN FOCUS multivitamin étrend-kiegészítő átfogó összetételével biztosítja szervezet számára a napi vitamin és ásványi anyag forrást, így hozzájárul az immunrendszer, szív, szem és csontozat egészségének fenntartásához.

Az Immun FOCUS 13 vitamint és 11 ásványi anyagot tartalmazó formulája, hozzájárul az egész család egészségének megőrzéséhez.

A-vitamin

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a normál látás fenntartásához.

B1- vitamin

Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez és az idegrendszer normál működéséhez.

B2-vitamin

Hozzájárul a normál látás fenntartásához, a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a szervezetben a normál vasanyagcseréhez.

B3- vitamin

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

B5- vitamin

hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez.

B6- vitamin

részt vesz a normál energiatermelőanyagcsere-folyamatokban, a normál cisztein-anyagcserében, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében. Hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

B12- vitamin

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál vér és vörösvérsejt képződéshez. Szerepet játszik a sejt osztódásban.

C- vitamin

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és a normál kollagénképződéshez. Fokozza a vas felszívodását.

D- vitamin

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Folsav

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál vérképződéshez, részt vesz a normál aminosav-szintézisben. A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

Cink

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a normál látás és csontozat fenntartásához, illetve a haj, köröm és bőr normál állapotának fenntartásához.

Vas

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Részt vesz a normál oxigénszállításban.

Szelén

Hozzájárul a pajzsmirigy és az immunrendszer normál működéséhez, illetve a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához.

Magnézium

Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál csontozat fenntartásában. Hozzájárul a normál fogazat és az az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

Kálcium

Szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, illetve hozzájárul a normál izomműködéshez.

Adagolás:

Naponta 1 tabletta fogyasztása javasolt reggeli étkezés után, szétrágás nélkül, bő folyadékkal felnőtteknek és 12 év feletti gyermekeknek.

A tabletták kúraszerű alkalmazása 3 hónapnyi időtartamot foglal magában. A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Bármely Pharmax termékkel együtt fogyasztható, kivéve a Klimin slim SHAKE-et, mert a Klimin slim SHAKE teljes napi adagja tartalmazza a szervezet napi vitamin és ásványi anyag szükségletét.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nézd meg a többi Pharmax  terméket is!

vitaminszallitas.hu előnyei

 • Ingyenes kiszállítás 15000 Ft-tól
 • Biztonságos online fizetés
 • Kényelmes házhozszállítás
 • Barion
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • AMEX
 • Utánvét
 • Előre utalásA vitaminok és étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.