Elérhetõ
Amennyiben péntek 7:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás november 18, hétfő.
A csíráztatás során aktiválódó enzimek hatására, a szervezetünk számára könnyen hasznosítható ásványi anyag-, vitamin-, szénhidrát-, esszenciális aminosav- és zsírösszetétel alakul ki. A csírázás hatására a gabona magokban található emésztést gátlók lebomlanak, így javítva a köles meglévő, kiváló tulajdonságait.
Ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz.
A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához, valamint a haj és a bőr egészséges pigmentációjához.
A foszfor hozzájárul a normál csontozat és fogazat fenntartásához.
A Niacin hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A B2, B3 és B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez. A folsav a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében, és hozzájárul a normál vérképződéshez. A kölest héjával együtt csíráztatjuk, ebben rejlik a kovasav. A köles lúgosító gabona.
A tisztított magokat csíráztatjuk majd alacsony hőmérsékleten, kizárólag erre a célra kifejlesztett szárítási technológiával, szabályozott körülmények között megszárítjuk, megőrizve a csírázó mag minden értékes hatóanyagát.
Teljes kiőrlésű termék: a gabonaszem minden értékes részét tartalmazza.
Ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz.
Gluténmentes.
Összetevők:
100% csíráztatott, BIO aranyköles* * Biológiailag ellenőrzött mezőgazdaságból származó összetevő.
Felhasználási javaslat:
Naponta 2-2 evőkanál (35 g) csíráztatott aranyköles elfogyasztását javasoljuk elosztva 2 étkezéshez, joghurtba, túróba, müzlihez keverve.
Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.